Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2020 23:48 - Колко още? Дума, 03 Юли 2020 автор:Павлета Давидова
Автор: 1997 Категория: Политика   
Прочетен: 2308 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Колко още скандали трябва да избухнат публично, за да осъзнаем, че тоя дето ни управлява, не е читав? Какво още трябва да се случи, за да се сетят нашите служби, че и да се осмелят, да разследват премиера? То не бяха записи, то не бяха есемеси и снимки, не бяха братовчеди и имоти - от Банкя до Барселона. Обаче разследване или проверка срещу премиера - йок. Иначе прокуратурата и МВР са безмилостни, безкомпромисни и не прилагали "чадъри" над никого, независимо от постовете му. 

За пореден път някой "отвън" се опитва да осъсвести българските власти. Шефката на една от най-големите политически групи в Европа поиска председателя на ЕП да задвижи разследване срещу българския премиер. Дори за намесата на Европол се намеква. Защото в България отново бистрим само дали някой скандален запис е законен, а не какво всъщност се казва в него и какво може да последва. По ирония на съдбата евродепутатката е испанка. Явно на Бойко Борисов не му върви с тази страна - в Барселона проверяват една къща, за която българските власти си траят. 

Родната спецпрокуратура напоследък е заета. Сигурно затова не успява да подхване и Борисов. Тя, милата, се мъчи да арестува сума ти бизнесмени. До момента неуспешно, но за сметка на това й се получава да им спъва бизнеса. 

Спецпрокуратурата е заета и с друго - чете есемеси, та пушек се вдига. Не е лесно да подбираш кой и кога точно да пуснеш. И вчера ни показаха как Пламен Бобоков бил писал на президента. Обаче не ни разкриха как Бобоков си е писал с премиера, човекът сам си призна в ефира. Спецпрокуратурата и държавното обвинение винаги ослепяват и оглушават, когато става дума за Бойко Борисов.

Безгрешни хора няма. И все пак, за прокуратурата, разследващите, че и за редица медии, премиерът е Света вода ненапита и нейните производни. Какво още трябва да се случи, за да си свършат работата? Нима някой се съмнява, че премиерът управлява чрез есемеси и обаждания, еднолично, далеч от експертността? Във всяка нормална държава политикът отдавна да е "изхвърчал" от поста си още при първия сериозен скандал. А Борисов от колко скандални истории изскача! Ние обаче не сме нормална страна и Баце ни управлява вече десетилетие. Дори не му се налага да стига до "пералнята на съвести" от набързо спретнати "разследвания", завършващи с оправдателни постановления. За него проверки няма. Защото явно е овладял цялата държава.

Колко още ще търпим да му се разминава? Какво още трябва да лъсне очевадно, за да има последствия? Кой още трябва да напомни на българските разследващи, че имат работа и с премиера? Май е време за събудждане. И стига сме чакали някой отдалеч и отвисоко да ни свърши работата!

 




Гласувай:
4



1. ganini - Спомнете си 1944 и 45 г.
03.07.2020 00:51
Защо така кръвнивки клаха хората? За какви провинения? Без зъд и присъда! Мъляат палачите...
А като някой си развърже по просташки пошса и като кара през просото и ни натика на последното твърдо място в ЕУ?
Брей! Пивкин момяе излезе! А, да е на хаирлия!
цитирай
2. 1997 - Моля да редактирате правописа си, защото трудно се разбира. От чужбина ли пишете?
03.07.2020 01:08
ganini написа:
Защо така кръвнивки клаха хората? За какви провинения? Без зъд и присъда! Мъляат палачите...
А като някой си развърже по просташки пошса и като кара през просото и ни натика на последното твърдо място в ЕУ?
Брей! Пивкин момяе излезе! А, да е на хаирлия!

цитирай
3. анонимен - Колко пъти по 11 години требе да "управлява" ББ,
03.07.2020 05:28
за да разберат некои глави, че ББ го постави на власт Евро-либерастията, и го поддържа безрезервно вече 11 годин. И ако го махне, нема да е за добро
цитирай
4. apostapostoloff - Не мой се коси-
03.07.2020 06:10
бесерастите ще вземат догодина властта, ще напуснат ЕС и НАТО и ще разрушат магистралите на Боко Тиквоча. Кеф на буци у каруци.
цитирай
5. morskipesni - Тиквун няма да свърши добре.
03.07.2020 09:48
Изгони половината България, цвета на нацията е в емиграция. Развъди цигани, които не се занимават с друго, освен с безчинства. Превърна съда в Трибунал оглавяван от Мафията. Узакони всички безнаказани грабежи и рекет на едро. Изтреби с глад пенсионерите. Съсипа образованието, науката, здравеопазването и всичко, което се водеше "културен продукт". Разкости екологията и туризма. Унищожи железниците. Разпродаде на чужденци заемчта и богатствата й. Отказа (под чувда диктовка) всички изгодни за България стратегически проекти. На практика закри държавата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 1997
Категория: Политика
Прочетен: 3033226
Постинги: 3517
Коментари: 2405
Гласове: 1311
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031